Informatie groepsbezoek

Plan je bezoek met een groep

Door de coronamatregelen kan het zijn dat rondleidingen niet of aangepast gegeven worden. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

Dagje Dordrecht? Kom dan naar Het Hof van Nederland. Midden in het historisch stadscentrum vindt u een plek vol geschiedenis, van grote betekenis voor ons land. Wil je Het Hof bezoeken met een groep, dan kun je een rondleiding boeken.

Privé rondleiding

Wilt u meer halen uit uw museumbezoek? Met een privérondleiding door Het Hof van Nederland ontdekt u nog meer over de geschiedenis van Dordrecht en Nederland. Op deze manier steunt u onze freelance rondleiders die als zelfstandig cultureel ondernemer voor ons actief zijn. Een privé rondleiding kost €40,-

Een standaard rondleiding duurt een uur. Wilt u wat langer de tijd nemen, dan is dat uiteraard geen enkel probleem. Speciale wensen met betrekking tot bijvoorbeeld een bepaald thema, kunnen bij reservering  worden aangeven.  Neem voor meer informatie vooral contact met ons op!
Rondleiding 1 uur
dinsdag t/m vrijdag € 75,-
in het weekend of na 17:00 uur € 85,-

Rondleiding 1,5 uur
dinsdag t/m vrijdag € 112,50,-
in het weekend of na 17:00 uur € 127,50,-

Per rondleiding is er plaats voor maximaal vijftien deelnemers. Dit dient voor de veiligheid van de voorwerpen en het interactieve karakter van de rondleidingen.
Voor rondleidingen in een andere taal wordt € 15,00 extra in rekening gebracht.

Contact

+31(0)78 7705217 (tijdens kantooruren)
e-mail: acm.schuurmans@dordrecht.nl
Vermeld in uw mail svp welk museum het betreft.

Stadswandeling

Ontdek na je bezoek aan Het Hof van Nederland de stad aan de hand van drie speciale thema wandelingen. De wandelingen zijn -bij museumbezoek- gratis af te halen aan de balie.

Wil je liever met een rondleider op pad? Dat kost € 50,– (max 20 personen per rondleider) voor een rondleiding van 1 uur. De rondleider kan alleen geboekt worden in combinatie met een rondleiding door Het Hof van Nederland.

Rondleiding met een App

De rondleidingen in het museum zijn uit te breiden met een tour door de stad, via de app izi.travel. In het museum is een QR-code (in ‘de vooruitgang’) en er zijn foldertjes met een beknopte versie van de tour. De app heeft audiofragmenten en beeldmateriaal. De tours zijn ook online te bekijken.

Arrangementen (groepen groter dan 40 personen)

Voor groepen groter dan 40 personen stellen wij graag in overleg met u een arrangement samen.

Neem voor meer info en reserveringen direct contact op.
Dit kan via nummer (0)78 -770 5217 of per e-mail reserveringen@hethofvannederland.nl

Zelfstandig groepsbezoek

Wil je het museum zelfstandig met uw klas of groep bezoeken? Om een goede verdeling te maken in het aantal bezoekers, horen we dit graag van tevoren. Dit kan via (0)78 -770 5217 of per e-mail reserveringen@hethofvannederland.nl

Sluit het Verborgen Museum